Horoscop Chinezesc 2023 Tigru

Horoscop anul 2023 pentru nativii din zodia Tigru – Previziuni zodia Tigru: ani: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 Viața în căminul conjugal nu va pune probleme major, totuși nativii Tigru vor trece și prin perioade în care deși vor fi alături de cei dragi, vor simți că sunt singuri. Horoscop Chinezesc 2023 Tigru – citiți aici un horoscop extins pe diverse subiecte!

Dragoste

Pe plan sentimental va fi un pic de agitatie. Ceea ce trebuie sa retina reprezentantii zodiei Tigru suna cam asa: nu va jucati cu focul si ganditi-va bine inainte sa faceti ceva. Bineinteles, pentru Tigrii aprigi si infocati este o recomandare extrem de greu de urmat, dar daca e sa mizati pe noblete (si Bivolul, si Tigrul ambii au aceasta calitate), puteti ajunge la o armonie absoluta in viata de cuplu. Bivolul il va aduce pe Tigru cu picioarele pe pamant si il va tempera, il va face mai familist si mai putin impulsiv. Pentru multi Tigri acest an va fi o oportunitate excelenta de a duce relatia la un nivel mai serios. Horoscop Chinezesc 2023 Tigru – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Finanţa

Pe plan profesional Tigrul se va putea arata in toata splendoarea lui. Bivolul va asterne paie acolo unde Tigrul va uita sa-si puna o perna de siguranta, Bivolul ii va oferi Tigrului si resursele necesare pentru atingerea celor mai ambitioase obiective. Curajul de a-si asuma riscuri si vioiciunea Tigrului ii vor permite sa faca un salt considerabil in cariera, tendinta de a se impune il va determina sa se afirme la maxim, daca Bivolul, bineinteles, nu-l va mustra pentru supraactivitate. Ascultati de urmatorul sfat: incercati sa stabiliti o relatie buna si armonioasa cu sefii – cu cat mai echilibrata va fi, cu atat mai multe sanse veti avea sa obtineti rezultate excelente in anul 2023. Horoscop Chinezesc 2023 Tigru – horoscop interesant și informativ în această postare.

Familie

Anul acesta va fi un an profitabil pentru voi, nativii acestei zodii. Va fi un an in care veti petrece mai mult timp cu iubitul/iubita, cu apropiatii, cu colegii de munca sau cu prietenii; socializarea va prinde foarte bine, va place sa va desfasurati in mediile sociale. Atentie insa, personalitatea voastra puternica s-ar putea sa fie cea care sa va joace feste. Daca impetuozitatea, impulsivitatea, tendintele de dominare si aroganta vor pune stapanire pe atitudinea si modul vostru de a va exprima, nimic din ceea ce faceti nu va avea efectul pe care-l asteptati. Este foarte posibil ca, din acest punct de vedere, sa mai aveti, din cand in cand, si unele surprize neplacute. Pastrati un echilibru intre viata de familie si cea profesionala; va veti simti mai impliniti astfel.

Munca

Norocul le va surâde în anul 2023 nativilor Tigru care vor să-și găsească sufletul pereche. Pe partea sentimentală, aceștia se pot aștepta la socializare, posibilitatea de a stabili noi relații și chiar de a se căsători.

Carieră

Pe plan profesional Tigrul se va putea arata in toata splendoarea lui. Bivolul va asterne paie acolo unde Tigrul va uita sa-si puna o perna de siguranta, Bivolul ii va oferi Tigrului si resursele necesare pentru atingerea celor mai ambitioase obiective. Curajul de a-si asuma riscuri si vioiciunea Tigrului ii vor permite sa faca un salt considerabil in cariera, tendinta de a se impune il va determina sa se afirme la maxim, daca Bivolul, bineinteles, nu-l va mustra pentru supraactivitate. Ascultati de urmatorul sfat: incercati sa stabiliti o relatie buna si armonioasa cu sefii – cu cat mai echilibrata va fi, cu atat mai multe sanse veti avea sa obtineti rezultate excelente in anul 2023.

Bani

Nu exista probleme de sanatate deosebite pentru voi anul acesta. Lucrurile se vor mentine aproximativ la fel ca si in anul trecut. Uneori va veti simti obositi, dupa o perioada de munca ceva mai aglomerata ca de obicei. Este bine sa va acordati si ragazul necesar pentru a va odihni atat cat trebuie pentru a va pastra in forma maxima. Trebuie sa acordati o atentie deosebita sanatatii intestinelor, stomacului, sistemului digestiv, in general.

Sănătate

In anul Bivolului Alb de Metal practic toate zodiile din horoscopul chinezesc se vor bucura de multa energie si o stare buna de sanatate. Totusi, in cazul Tigrului trebuie sa tinem cont de faptul ca inclinatia spre risc poate duce la traumatisme, care avand in vedere lentoarea Bivolului, se vor face simtite mult timp. Anul acesta orice boala trebuie mai degraba prevenita decat tratata, pentru ca procesul de vindecare poate dura luni intregi.

Relaţii

La capitolul financiar nativii Tigru se pot aștepta la surprize plăcute în anul 2023, Steaua Soarelui este în sectorul lor zodiacal, iar energia bogăției va ajunge la cote ridicate. Nativii Tigru ar fi bine să știe că în acest an sunt pe cont propriu, nu se vor putea baza pe ajutorul celor din anturaj sau de la locul de muncă, din cauza invidiei pe care o vor provoca în rândul acestora.

Constatări

Anul Bivolului Alb de Metal va fi pentru Tigru atat o perioada interesanta, cat si una de disconfort. De fapt, se vor crea conditii ideale pentru a va dedica timpul dezvoltarii personale. Prin ce se deosebeste Tigrul de Bivol? Prin tendinta spre risc. Bivolul nu suporta tot ceea ce este instabil si imprevizibil, iar Tigrul practic cu asta traieste. Prin urmare, in anul Bivolului Alb de Metal Tigrul va trebui sa lupte pentru dreptul de a face schimbari, pentru ca are nevoie de ele ca de aer. Dar nativii Tigru au un caracter puternic, și încurajați fiind și de energia Stelei Soare, vor vedea că în clipele mai dificile, vor primi încurajări și sprijin de la cei dragi.

Sfatul astrologului

Pe plan sentimental va fi un pic de agitatie. Ceea ce trebuie sa retina reprezentantii zodiei Tigru suna cam asa: nu va jucati cu focul si ganditi-va bine inainte sa faceti ceva. Bineinteles, pentru Tigrii aprigi si infocati este o recomandare extrem de greu de urmat, dar daca e sa mizati pe noblete (si Bivolul, si Tigrul ambii au aceasta calitate), puteti ajunge la o armonie absoluta in viata de cuplu. Bivolul il va aduce pe Tigru cu picioarele pe pamant si il va tempera, il va face mai familist si mai putin impulsiv. Pentru multi Tigri acest an va fi o oportunitate excelenta de a duce relatia la un nivel mai serios. Cum fidelitatea nu este punctul forte al nativilor Tigru, în anul 2023 ei vor trece prin încercări la acest capitol. Steaua Furturilor îi va împinge de la spate cu o energie puternică, care s-ar putea să le conducă pașii spre dormitoare străine.Cele mai importante aspecte ale vieții, sau mai degrabă prognoza pentru acestea, sunt descrise în această postare. Citind horoscopul, toată lumea poate evita anumite probleme de viață. Și acele probleme care sunt atât de inevitabile – de rezolvat cu capul sus!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop Chinezesc 2023 Cal

Previziuni anul 2023 pentru nativii din zodia Cal: ani: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.