Horoscop Chinezesc 2023 Dragon

Previziuni pentru anul 2023 pentru nativii din zodia Dragon: ani: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024. Horoscopul pentru zodia Dragon din 2023 prezice un an mai dificil pentru acesti nativi, din toate punctele de vedere. Horoscop Chinezesc 2023 Dragon – citiți aici un horoscop extins pe diverse subiecte!

Dragoste

In anul 2023, Dragonii se vor remarca in mod deosebit pe plan sentimental. Va fi anul in care tendinta Dragonului spre eroism va prinde radacini in solul fertil si umed al Bivolului si va rasari. Dragonii vor face fapte eroice pentru persoana iubita (chiar si femeile Dragon), isi vor alege o tinta si vor trage direct in ea. Nu se stie doar cum se va simti si cum va reactiona “victima” la aceste trageri neautorizate. Bivolul il poate astampara un pic pe Dragon, inzestrandu-l cu mai multa tandrete si bunatate, dar Dragonul trebuie sa vrea asta. Horoscop Chinezesc 2023 Dragon – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Finanţa

Anul 2023 va fi pentru Dragon o perioada de mare succes, desi se poate intampla si invers, poate sa devina cel mai prost an din ultimele 12. Este important ca Dragonul sa nu-si supraestimeze puterile in momentul in care va lua o decizie extrem de importanta in ceea ce priveste cariera si banii. Si in acest an cu siguranta va lua aceasta decizie. Bivolul va oferi Dragonului resursele necesare pentru indeplinirea celor mai dificile sarcini si Dragonul, foarte bucuros ca are totul sub control, s-ar putea sa incerce sa muste mai mult decat poate mesteca. Aceasta muscatura risca sa devina o greseala fatala, asadar trebuie facut totul posibilul pentru a se astampara cand e vorba de lucruri importante pe plan profesional. Dragonul va intampina dificultati in stabilirea unor relatii de munca armonioase, pentru ca guvernatorul anului, Bivolul, ii va cere sa fie calm si ascultator, conditii cel mai greu de indeplinit pentru Dragon. Horoscop Chinezesc 2023 Dragon – horoscop interesant și informativ în această postare.

Familie

Se poate spune ca anul acesta, din perspectiva voastra, a nativilor acestei zodii, va fi un an in care ii veti ajuta pe cei din jur, un an ceva mai aglomerat, tocmai din acest motiv. Vor exista destul de multe activitati suplimentare, alaturi de cele deja existente si intrate in rutina. Trebuie sa acordati atentie, in acest an, sigurantei, pentru a evita accidentele. Temperamentul vulcanic ar putea sa va bage, uneori, in bucluc, asa ca putin autocontrol din acest punct de vedere nu ar strica. De asemenea, ar fi bine sa va impuneti rabdare, in orice veti face; aveti obiceiul sa va cam grabiti, vi se pare ca lucrurile sunt mai usoare decat in realitate, asa incat, este foarte posibil sa faceti aprecieri eronate asupra resurselor care trebuie implicate, lucru ce va poate cauza neplaceri. Avand in vedere ca intreaga concentrare este indreptata catre problemele financiare si evolutia carierei, va va ramane putin timp pentru a va ingriji de propria persoana, de a face exercitii, de a va mentine in forma. Din cauza stresului, este posibil sa apara probleme la stomac, splina sa nu mai functioneze cu trebuie, iar muschii se atrofiaza din cauza lipsei de miscare.

Munca

Pe partea sentimentală ei se pot aștepta la momente mai triste, dezamăgiri. În prima parte a anului 2023 vor mai avea de rezolvat unele probleme legate de  partenerul de viață, vor găsi și soluțiile potrivite pentru a elimina frustrarea și a crea o atmosferă armonioasă în căminul conjugal, însă cu un consum considerabil de energie vitală.

Carieră

Anul 2023 va fi pentru Dragon o perioada de mare succes, desi se poate intampla si invers, poate sa devina cel mai prost an din ultimele 12. Este important ca Dragonul sa nu-si supraestimeze puterile in momentul in care va lua o decizie extrem de importanta in ceea ce priveste cariera si banii. Si in acest an cu siguranta va lua aceasta decizie. Bivolul va oferi Dragonului resursele necesare pentru indeplinirea celor mai dificile sarcini si Dragonul, foarte bucuros ca are totul sub control, s-ar putea sa incerce sa muste mai mult decat poate mesteca. Aceasta muscatura risca sa devina o greseala fatala, asadar trebuie facut totul posibilul pentru a se astampara cand e vorba de lucruri importante pe plan profesional. Dragonul va intampina dificultati in stabilirea unor relatii de munca armonioase, pentru ca guvernatorul anului, Bivolul, ii va cere sa fie calm si ascultator, conditii cel mai greu de indeplinit pentru Dragon.

Bani

Anul acesta, pentru voi, va fi dominat de interesul pentru cariera. Numeroase oportunitati vor aparea in calea voastra. Job-ul pe care il aveti va va solicita foarte mult atentia. Daca veti putea face fata presiunilor, asteptarilor tot mai mari, atunci este posibil sa primiti o promovare in acest an. Totusi, daca cerintele sunt mult prea mult pentru puterile voastre, daca va simtiti depasiti de situatie, nu ezitati sa cereti ajutor. Cu siguranta se vor gasi persoane bine intentionate care sa va ajute sa va recapatati increderea in propriile forte. In ceea ce priveste castigurile banesti, nu vor exista castiguri substantiale si nici oportunitati deosebite pentru a mai obtine ceva suplimentar. Este posibil sa apara dipute in familie, din cauza aparitiei unor probleme financiare. Trebuie sa fiti intelepti si sa acceptati sa discutati si sa negociati cu rabdare in problemele financiare.

Sănătate

In anul Bivolului Alb de Metal, Dragonul se va bucura de o stare de sanatate relativ stabila. Bivolul va reusi sa-l tempereze in ciuda caracterului rebel. In 2023, nativii din aceasta zodie ar trebui sa acorde mai multa atentie sistemului nervos – orice sedinta cu un psiholog sau psihoterapeut va avea rezultate de durata.

Relaţii

Horoscopul de afaceri al nativilor din zodia Dragon în anul de Bivol, 2023 vine cu atenționări în ceea ce privește noile investiții, stocurile, tranzacțiile, și relațiile cu cei din echipă. Ei vor lupta pentru a atinge excelența la nivel profesional și pentru a-și îndeplini cu responsabilitate sarcinile.

Constatări

In anul Bivolului Alb de Metal cei nascuti in zodia Dragon vor simti ca forta lor interioara pare sa se fi dublat. Iata ce se intampla cand se combina doua energii extraordinar de puternice – cea a Bivolului si cea a Dragonului. Amandoi sunt puternici, nobili si ambitiosi. Dar in timp ce Bivolul este inert, Dragonul se misca cu viteza maxima, maturand totul din calea lui. In anul 2023 asta va fi si o resursa puternica, si un inconvenient. Horoscopul pentru zodia Dragon din 2023 prezice un an mai dificil pentru acești nativi, din toate punctele de vedere.

Sfatul astrologului

In anul 2023, Dragonii se vor remarca in mod deosebit pe plan sentimental. Va fi anul in care tendinta Dragonului spre eroism va prinde radacini in solul fertil si umed al Bivolului si va rasari. Dragonii vor face fapte eroice pentru persoana iubita (chiar si femeile Dragon), isi vor alege o tinta si vor trage direct in ea. Nu se stie doar cum se va simti si cum va reactiona “victima” la aceste trageri neautorizate. Bivolul il poate astampara un pic pe Dragon, inzestrandu-l cu mai multa tandrete si bunatate, dar Dragonul trebuie sa vrea asta. Speranța lor va fi să dea startul unui nou început în mariaj, plecând de la sentimente profunde de respect și afectivitate.Cele mai importante aspecte ale vieții, sau mai degrabă prognoza pentru acestea, sunt descrise în această postare. Citind horoscopul, toată lumea poate evita anumite probleme de viață. Și acele probleme care sunt atât de inevitabile – de rezolvat cu capul sus!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop Chinezesc 2023 Iepure

Previziuni anul 2023 pentru cei nascuti in zodia Iepure, anii: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.