Horoscop Chinezesc 2023 Bivol

Proverbiala răbdare a Bivolilor va fi în acest an răsplătită, aceștia vor rezolva probleme din trecut și vor da dovadă de mult autocontrol. Bivolii vor fi un pic mai agitați pe plan emoțional în anul 2023, dar deși ei nu stăpânesc foarte bine lumea emoțiilor, totuși ele le vor fi de folos în exprimarea sinceră a sentimentelor de iubire. Horoscop Chinezesc 2023 Bivol – citiți aici un horoscop extins pe diverse subiecte!

Dragoste

Va fi un an de tandrete si stabilitate. O data la 12 ani se intampla ca energia anului sa corespunda cu energia voastra, si este exact acea situatie. Nativii din zodia Bivolului care inca nu si-au gasit jumatatea, au sanse mari sa intalneasca dragostea vietii lor si sa intemeieze o familie. Ce nu va accepta Bivolul sunt relatiile neserioase si diverse “intalniri pentru sanatate fizica”. Desi, daca pana la urma vor duce la o relatie sanatoasa pe termen lung… Bivolii care au deja un partener de viata, isi vor petrece anul in pace si dragoste – de mult si-au dorit-o. Horoscop Chinezesc 2023 Bivol – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Finanţa

In anul Bivolului Alb de Metal, pe plan profesional se vor realiza multe, mai ales in cazul celor nascuti in zodia Bivol. Orice veti planifica va fi perfect realizabil, dar va necesita eforturi considerabile. Bivolului nu-i plac rezultatele rapide, i se par nemeritate si false, asa ca pregatiti-va pentru o cursa lunga. Ar fi indicat sa urmati un curs de dezvoltare a competentelor profesionale: Bivolul apreciaza profesionalismul si dorinta de perfectionare. Mizati in special pe bani: sa nu alegeti un domeniu de activitate in care trebuie sa lucrati pentru idee – Bivolul pur si simplu n-o sa va inteleaga. Horoscop Chinezesc 2023 Bivol – horoscop interesant și informativ în această postare.

Familie

Din pacate, anul acesta nu va fi un an foarte bun pentru voi, nativii acestei zodii. Un an fara prea multe progrese, fara tinte clar stabilite si cu multa risipa de energie si resurse, ceea ce se poate lasa cu numeroase frustrari si o stare psihica intunecata, care nu va avea decat darul de a alunga din preajma voastra persoenele care nu vor accepta sa se incarce negativ. Veti petrece mult timp la locul de munca, veti fi mult mai preocupati de cariera, care poate pune o foarte mare presiune asupra voastra. Este important sa identificati corect pe cei care va sunt prieteni si pe cei care va sunt dusmani. Voi nu trebuie sa va asteptati la nimic extraordinar in acest an, insa va trebi sa faceti eforturile necesare pentru ca macar ceea ce trebuie sa faceti sa faceti bine.

Munca

Anul 2023 vine cu schimbări radicale, față de anul 2023, acum viața sentimentală a Bivolilor se pare că se va îmbunătăți. Nu vor lipsi provocările, dar asta nu va însemna că a venit sfârșitul lumii, prin urmare ar fi bine să nu îl ia pe NU în brațe și să nu renunțe la proiectele în ceea ce privește mariajul.

Carieră

In anul Bivolului Alb de Metal, pe plan profesional se vor realiza multe, mai ales in cazul celor nascuti in zodia Bivol. Orice veti planifica va fi perfect realizabil, dar va necesita eforturi considerabile. Bivolului nu-i plac rezultatele rapide, i se par nemeritate si false, asa ca pregatiti-va pentru o cursa lunga. Ar fi indicat sa urmati un curs de dezvoltare a competentelor profesionale: Bivolul apreciaza profesionalismul si dorinta de perfectionare. Mizati in special pe bani: sa nu alegeti un domeniu de activitate in care trebuie sa lucrati pentru idee – Bivolul pur si simplu n-o sa va inteleaga.

Bani

Veti fi foarte prinsi anul acesta in activitatile legate de propriile cariere, veti fi frustrati de castigurile banesti relativ scazute, asa ca nu veti fi intr-o dipozitie prea placuta. Cei singuri s-ar putea sa nu aiba timp sa-si faca o relatie, cei cu familie s-ar putea sa aiba timp prea putin pentru a-l petrece cu membrii acesteia. De aici tensiuni si stres, toate cu impact negativ asupra starii de sanatate. Trebuie sa fiti atenti, anul acesta, la sanatatea rinichilor si vezicii urinare, dar si a stomacului si intestinelor.

Sănătate

In anul 2023 veti dedica mai mult timp propriei persoane. Pentru a va mentine in forma, va fi necesara in primul rand trecerea la o alimentatie sanatoasa. Fara extreme – pur si simplu excludeti factorii principali care actioneaza negativ asupra starii de sanatate. Va puteti face un abonament la sala de fitness – Bivolul iubeste antrenamentele de forta.

Relaţii

Anul 2023 vine cu șanse mari de a acumula bogăție, steaua Trăsura Aurie le va aduce Bivolilor o energie puternică, ce va stimula motivaţia și va scoate la lumină talente nebănuite până acum. Ar mai fi de notat că Marele Duce de Jupiter este în sectorul zodiei Bivol, de unde îi va susține pe acești nativi cu o energie uriașă, care îi va ajuta pe aceștia să clădească o piramidă de putere, pas cu pas.

Constatări

In anul Bivolului Alb de Metal reprezentantii zodiei Bivol cu siguranta vor avea noroc. Va fi un an extraordinar de bun, in care va veti valorifica la maxim abilitatile. Singurul lucru pentru care trebuie sa va faceti griji este ca defectele Bivolului de asemenea se vor accentua. Este vorba de lene si inertie, tendinta de a ramane in zona de confort cand e momentul sa mearga mai departe. Se mai adauga si incapatanarea, si irascibilitatea… Da, veti avea de lucru. Unii nativi Bivol vor avea impresia că se cam învârt pe loc, însă până la finele lui 2023 situațiile se vor clarifica și vor reuși să facă salturi mari în zona carierei.

Sfatul astrologului

Va fi un an de tandrete si stabilitate. O data la 12 ani se intampla ca energia anului sa corespunda cu energia voastra, si este exact acea situatie. Nativii din zodia Bivolului care inca nu si-au gasit jumatatea, au sanse mari sa intalneasca dragostea vietii lor si sa intemeieze o familie. Ce nu va accepta Bivolul sunt relatiile neserioase si diverse “intalniri pentru sanatate fizica”. Desi, daca pana la urma vor duce la o relatie sanatoasa pe termen lung… Bivolii care au deja un partener de viata, isi vor petrece anul in pace si dragoste – de mult si-au dorit-o. O atenție mare ar trebui să acorde relației în lunile Iulie, Mai și Septembrie, când riscul de a se ajunge la gelozie, separare va fi la cote ridicate.Cele mai importante aspecte ale vieții, sau mai degrabă prognoza pentru acestea, sunt descrise în această postare. Citind horoscopul, toată lumea poate evita anumite probleme de viață. Și acele probleme care sunt atât de inevitabile – de rezolvat cu capul sus!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop Chinezesc 2023 Tigru

Horoscop anul 2023 pentru nativii din zodia Tigru – Previziuni zodia Tigru: ani: 1926, 1938, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.